måndag 20 augusti 2012

Bedragare utger sig vara Jouni Tervalampi

BEDRAGARE UTGER SIG VARA JOUNI TERVALAMPI


Någon KNÄPPSKALLE utger sig att vara jag, Jouni Tervalampi.

Fredag den 17 augusti 2012, kring 16.00 upptäckte jag att någon hade kapat mitt hotmail-epost då jag inte kom in när en textruta hänvisade att någon annan var inloggat. Anmälde det direkt till Microsoft Hotmail. Tydligen har min hotmail-konto blivit hackad, då jag inte kan finna något virus eller trojanprogram i min dator, plus inga inloggningssidor till bloggarna eller spray inte har rörts.

Måndagen den 20 augusti 2012, cirka 11.30 försökte någon öppna ett konto på Blocket.se med mitt andra e-post, alltså inte med spärrade hotmail (förhoppningvis är det spärrat)

Det finns bara en Jouni Tervalampi och det är JAG.

Vad orsakerna till att KNÄPPSKALLEN vill jävlas med mig vet jag inte. Om det är någon som är avundsjuk på mig, eller en samehatare, fast mest troligt är att det en lokal KNÄPPSKALLE från Västerås.


Västerås dårarnas stad? Eller, åtminstone en KNÄPPSKALLE.

Fredagen den 17 augusti 2012 kom en intervju med mig i lokaltidningen Vlt, vilket utgivningsområde är främst Västerås, Hallsta och Sura. Det tycks ha utlöst ett hat mot mig och gjort de ovannämnda tingen. Det kan vara någon okänd, men det kan likaväl vara någon jag känner väl eller ytligt. Ja, det gäller ha ryggen fri. Då man inte vet vad KNÄPPSKALLEN hittar på nästa gång.

Läsa mer: Thorsell, Moa 2012-08-17. Jouni fyller luckor i Västerås historia. Vlt del 1, sidorna 30-31.Det jag vet att jag kommer fortsätta skriva insändare, på bloggen, bli intervjuad, skriva böcker eller vad KNÄPPSKALLEN störs av.

VARNING: Jag har INTE beställt något på Internet, förutom mina egna böcker på Bubok.se1 kommentar:

  1. Det skall bli intressant att bläddra i din nya bok!
    Hälsar
    Stephen

    SvaraRadera